28.03.2019 року в школі працювала комісія з контролю за харчуванням, у складі: голови комісії Данилової Т.В., заступника директора з навчально-виховної роботи, Голубок Л.В., вчителя початкових класів, членів батьківської громадскості Сальникової Н.В., Дробот К.Ф., Коцюрубенко А.С. у присутності шеф-кухаря Слинько О.І.
Перевірці підлягали наступні питання:
- гігієнічний стан їдальні, приміщень кухні, мийки, комори для зберігання продуктів;
- наявність посуду для приготування страв, миючих та дезинфікуючих засобів;
- ведення документації, бракеражного журналу, журналу прийому сировини.
У ході первірки було встановлено, що гігієнічний стан приміщень задовільний, посуд для приготування страв та для прийому їжі, ємності для запікання, миски для салатів та холодних страв у наявності. Товарне сусідство і температурний режим відповідає стандартам.